Let's get it started.

Jobbjobbjobb, känns som att jag sliter dagarna i ända men ändå inte når riktigt till det ekonomiska målet jag vill till.

Imorgon står surfa på schemat. Jen ska möta upp mig i Manly och så ska vi träna.
Man glömmer som av tiden då man är ute i vattnet och har sådär roligt. Märkte inte ens hur många det var som satt och kollade då jag och Shaun surfade, men Manly är ju värsta turiststället så det finns alltid rätt gott om folk där.
Imorgon ska det dessutom vara 30 plus, så jag tror det kommer vara en del där... Nåväl så länge vågorna är relativt schyssta och man inte bränner sönder sig (kan inte ta solskyddsfaktor på framsida ben eller armar, då man bara skulle glida av brädan). Ska försöka se om jag kan köpa vax till brädan eller om jag ska fråga Shaun om hjälp med det också haha!


Nu ska jag se film med mina två favoritkillar, tacka fan att jag är en brud som gillar sci-fi , adventure och animerat. Lite halvnörd... Nu har dom i varje fall valt pirates of the caribbean! En av mina favoriter. Så vi har käkat fish N chips och avrundat med glass proppad med m&ms, hehe jag kommer iallafall flyta bra imorgon med denna mage!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0