Steal it bitch!

Jag snor Fridas idé på att skriva en lista på random fakta om mig själv.

- jag har extrem åldersnoja.

- jag är mörkrädd och håller på tillfället på att försöka lära mig att sova med rummet släckt. (Hittills går det bra men isåfall måste datorn vara på).

- jag tror på spöken/andar/vålnader.

- det var först när jag flyttade hemifrån som jag faktiskt började agera som en i familjen, tex diska, plocka undan, laga mat, duka, tvätta mina egna kläder osv.

- jag kan vara extremt snål och sparsam.

- jag är en väldigt intensiv människa och jag tycker synd om mina vänner som måste hålla upp med mitt tempo. Ibland är jag lite "all over the place".

- sen jag flyttade till Australien har jag kommit närmare med min familj där hemma känns det som.

- min största dröm som ett barn var att jobba som delfinskötare på ett zoo och än idag är det mitt drömjobb. Dock inget jag tror jag någonsin kommer satsa på.

- jag har en talang för att ta sönder mina kläder men en lika bra erfarenhet att lyckas laga dem (tack farmor för allt du lärt mig).

- jag har svårt att bli kär, händer ytterst sällan.

- jag är kass på att dansa och har endast gjort det fåtal gånger nykter men då jag väl dricker några droppar superdryck så får jag spasmer och myror i brallan, min hjärna och kropp samarbetar inte med min vilja. Heja!

- förut kunde jag aldrig tänka mig ens ha barn men efter att jag nu varit omkring barn som är helt fantastiska i 9 månader så finns det nog en sådan framtid längre framöver, lååångt framöver (till mammas lycka haha.

Där har ni några rader att läsa!
Nu ska jag stryka kläder hos Vik för att dra in en extraslant. Det regnar nämligen idag så jag har bara städat, rengjort mattan i mitt rum, dammsugit och vikt in kläder.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0