Love it

Newcastle i helgen blev succé, var längesedan jag hade så kul. Var så skönt att få åka bort med bil och vänner. Timmy checkade in oss på ett hotell och sen gick vi och köpte alkohol och pizza som vi sedan avnjöt uppe på rummet.
Fick locka Fridas hår och pyssla till mitt egna. Var så skönt att bara ta det lugnt uppe på ett hotellrum.
Sen var det dags att gå ut men verkade som att alkoholen aldrig kickade in för min del, köpte en hel del drinkar och öl ute så jag kom i stämning också.
Frida och Timmy är ett så jäkla bra par och jag hade så sjukt kul med dem, Frida var typ "hög" hela helgen, skrattade konstant. Man blev lite nyfiken på vad hon kunnat ta men jag misstänker att det var hela den där nykära grejen som flimrade runt i henne, gulligt!
Som första gången jag var i Newy så hamnade jag på samma ställe den här gången, snackade skit och svamlade, lärde ut svenska och avundades på studentlivet. Lyssnade på gitarrlir och kollade på konst. Var uppe hela natten och fick sen skjuts till vattnet på morgonen, så jag Frida och Timmy låg helt utslagna på en gräsplätt i den strålande solen.

Sen blev det hemfärd på eftermiddagen och stackars Timmy fick köra hela vägen medan vi tjejer låg och snarkade ikapp haha, nä nog var vi säkert supercharmiga!

Såhär ser veckans vädertablå ut...


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0