Breathtaking

Okej så på senaste tiden har jag försökt anpassa mig till denna nya miljö och mitt arbete.
Varje dag vaknar jag lycklig och jag tycker så mycket om alla människor runtomkring mig, alla är så omtänksamma och ärliga. På jobbet är vi som en enda stor familj, ingen håller på att mesa med kommandon utan de är rak på sak så att vi ska prestera det bästa vi kan. I början kanske man tycker att det är jobbigt då man inte känner människorna så väl men jag uppskattade det från stund ett. Jag gillar verkligen då folk säger åt mig och ordentligt, för då kan jag förbättra mig och snabbt dessutom. Alla är vi människor och alla kan vi göra misstag men vi strävar efter att utföra det vi gör till det bästa vi kan.
 
För några dagar sedan serverade jag Stefano Gabbana, vilket kanske är på min lista över det häftigaste jag fått göra. Eller nä nog har jag fått göra en hel del häftigare saker men att få se en sån känd människa och dessutom få servera honom lunch, det var coolt!

Igår var vi på en ivigning av ett hotell, fyra rätters middag och öppen bar. Det var en väldigt rolig kväll om vi säger så!
Idag var både jag och Therese lediga så vi åkte upp till restaurangen och fick gå upp i backen sista biten, för att käka lunch. Therese håller på att lära sig att åka bräda så därför hyrde vi inget utan valde att gå upp tillsammans istället. Lunchen var helt magisk, dessa människor som agerar kockar kan verkligen deras grej och Ullas recept är fantastiska! 
Utöver det försöker jag ta in den här verkligheten, att jag verkligen lever här och får arbeta på en sån bra restaurang. Wow. Det som kommer framöver är att utvecklas till att bli ännu bättre och effektivare som servitris. I den här restaurangen måste man helt enkelt bli bäst! 
 
Tror det här får räcka för stunden, jag ska strax tillaga lite middag och sen plugga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0