Juletid

Kan inte förstå att det är julafton imorgon. På vårt köksbord står en liten gran pyntad med ett snöre med silvriga pärlor på. Under den ligger en liten julklapp, en ynka liten en. Men allt det räcker för min del, däremot själva känslan av att behöva fira jul helt själv - den hade jag kunnat skippa. Tror jag kommer gå ut med tjejerna och fira med andra svenskar i byn (om vi nu inte är alltför slitna imorgon efter kvällens festligheter).
Veronika fyller år idag så jag och Therese knatade över och ställde oss utanför deras balkong och sjöng för henne tills hon kom till fönstret, hon skrattade bara åt oss. Sen gick vi upp och drack lite bubbel med jordgubbar i.
Tjejerna fick sen bråttom att ta sig iväg till jobbet, medan jag själv är ledig och tänkte spendera min dag i alperna med att plugga. Tror jag har sisådär 7-8 inlämningar kvar innan jag är färdig. Hujjah. Tänkte göra bort så mycket som jag orkar så man sen kan fira och tänka på annat.
 
Nä helst hade jag velat ha min familj här med mig, är första året som jag firar jul utan dem. Det blir nog en bra jul iallafall, däremot inte en riktig en.
 
Ha det gött alla som kikar in här, njut av sällskapet av nära och kära.
God Jul!

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0