Let it snow

Snön öser ner och jag är så lycklig att den äntligen kommer! Har på senaste tiden bara smält och varit allmänt fint vårväder nästan så att få denna vändning och kunna starta säsongen på riktigt känns bra!
Det är full fart på restaurangen med att lära in allt nytt så jag är helt slut varje dag, att sedan behöva knata upp en sjuk uppförsbacke från liften och hem är som pricken över i:et. Har listat ut att jag hinner lyssna på 3 låtar om jag går i högt tempo upp, vilket för mig är nog långt. Enda jag hoppas på är att få ut en snygg ända av detta gående uppförs! 

Ulla lät oss låna hem några smågranar som finns i restaurangen så jag tackade och tog emot och nu står den så fint här på mitt och Thereses matbord. En julklapp ligger under granen och denna julklapp fick jag av mina föräldrar, ska bli spännande att öppna det på julafton.
 
Nä hörrni nu ska jag bege mig i säng, Therese är barnvakt ikväll så jag är själv i lägenheten, rätt trist faktiskt, vi är ett himla bra radarpar och dessutom känns det bättre att sova då någon annan är i samma rum, jag känner mig tryggare.
Therese är lite som mig, vi gillar att hålla efter och inte ha det så skitigt. (Hemma är det en annan visa) Så vi plockar undan nästan på en gång efter oss om vi gjort något, lagar jag mat så diskar Therese. Dammsuger Therese så gör jag det nästa gång. Sen slänger vi inte ut våra grejer så mycket och ligger något framme och skräpar tar vi bort det nästan med en gång. Det känns skönt, det känns hemtrevligt!
 
Godnatt.

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0