Full fart

I helgen besökte vi Cairns, blev en bilresa på ca 4-5 timmar. Jobbigt då vädret var underbart men skönt då vi väl var framme. Blev en helg på hotell och så gick vi ut och åt och drack, helskönt!

Hemma igen och igår drog Jamie med mig till gymmet efter att vi varit och handlat mat åt oss två, kommit överens att det blir billigare och nyttigare så. De andra får sköta sin matlagning helt enkelt.
Nåväl, på gymmet körde vi ben och Jamie var en fantastisk coach, han guidade mig runt gymmet efter ditt schema som han körde, bara att jag plockade bort lite vikter. Då vi körde vader så tog jag lika mycket som honom och jag såg hur stressad han blev av det för han fortsatte sätta på vikter då det sen var hans tur igen, retades lite med honom och frågade om det var jobbigt att en tjej kunde fortsätta och ta samma vikter som honom. Han flinade och nickade till svar, tillslut stannade jag på en vikt och körde flera reps istället.
Dom andra killarna kom och snackade med mig då vi körde squats och frågade om jag lärde Jamie som tydligen inte kan, så jag fick hjälpa till lite under vårt pass! Övertygade honom även att springa och värma upp innan, men det gillade han!

Insåg efter träningspasset att om jag bodde här och hade gymkort med den här bunten hade jag varit stört vältränad efter ett tag. Var för dyrt för att gå en gång, för att kunna göra det ofta. 100 SEK för varje besök, om man inte har kort.
Mina ben gör så fruktansvärt ont idag, 1,5 timmes intensivt pass med en kille som pushar en allt vad man kan och som ökar ens vikter konstant, jobbigt men jävligt skönt!

Dags att hasa sig upp ur sängen och planera dagen.


RSS 2.0