Alltså...

Killar, vad faaan... Vad skulle de flesta av er göra utan kvinnor?! Inte för att könsdiskriminera men vi är ju som ena superhjältar?!
Följde med killarna och handlade idag och blev illamående bara av att se vad de slängde ner i vagnarna. Socker, enbart socker. Som att handla med småbarn som får all de pekar på från hyllorna ner i vagnen.
Det värsta är att vi alla betalar för det och lika mycket - jag betalat för skit jag aldrig skulle stoppa i min käft. Fattar inte hur de kan vara så vältränade med tanke på vad de faktiskt handlar matvägar. Vore det inte för Jamie skulle de äta snabbmat varje dag och aldrig någon sallad.
Känner mig som en kärring som gnäller på dem men alltså det är inte bra att äta sånt som de gör, vare sig man tränar eller inte. Nåväl jag betalade ungefär 500 kr för det, får se det som min veckohyra för att jag får bo här. Det enda jag kommer ha användning av är väl typ raklöddret någon slängde med, yay! Haha. Eller så föreslår jag nästa gång att jag köper min egen mat för jag äter knappt något som de har hemma ändå.

Maddie for hem för en stund sen men vi ses på två helger igen. Har varit kul att ha henne här, världens mest utåtriktade tjej!

Nu ska killarna iväg och gymma så jag ska nog bara ta det lugnt och se på tv och sen se om jag kan hjälpa Jamie med maten, pasta bolognese och med sallad till!
(Önskar jag hade tagit kort på matvagnarna så ni hade fått se)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0