Out on town

Vi drog ut igårkväll ett gäng, 8 stycken i en 5sitsig bil. Jag och maddie kurade ihop oss i bagageluckan och fnissade hysteriskt hela vägen samt skrek till lite varstans då bilen hoppade till, misstänker att grabbarna som körde gjorde det med flit.
Tog oss 15-20 minuter att ta oss till stan så huvudet hann bli ganska mörbultat innan vi var framme men jag sa åt maddie att det ändå skulle bli det till morgondagen.
Träffade "the footy president" och hans fru ute på en av klubbarna som hette mad Cow och som var hur skönt ställe som helst! Live sång av en gubbe som spelade piano och som var sanslöst duktig!
Nåväl vi dansade och svamlade med dom resten av kvällen, till 4 någon gång då jag kände att min jet lag spökade otroligt mycket. Ni kanske tror att det beror på tiden men tro mig, jag är van vid att festa till 6-7 utan problem...
In i en taxi och hem for vi, vaknade just och kikade på klockan. Halv 3 på eftermiddagen, whaaaaat. Nåväl hoppas detta hjälper nu så jag sen sover nätterna ut och inte är vaken mellan 4-6 som varje annan natt.

Alla har dragit på bio utom jag och jag väckte just Jamie som också sov fortfarande haha, får vänta in resten av The gang och se om vi ska handla idag, börjar bli jäkligt tomt i kylskåpet.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0