Du ska veta.

Hard work work.
Japp, nu skall jag iväg för att arbeta. Hoppas det blir en lugn dag då jag hade en hemsk natt. Tankarna snurrade på och ingen utav alla mina 5 kuddar var bekväm. Låg och vred mig framemot efter tre någon gång. Damn.

Ikväll kommer en söt flicka över på dejt. Vi blir bjudna på middag och sedan ska vi finkamma genom alla sista minuten resor och se om vi kan boka någon. Vill verkligen bort härifrån.
Hittade ett fyrstjärnigt hotell, Gran Canaria, för 4000. Jätte fint och endast 250 m till stranden. Vi får se dock, kanske Playa del Ingles är roligare för oss? Ingen aning, vi får kika vidare ikväll. Blir resan av är det nog med säkerhet jag kan säga att vi kommer få sova på en bänk på Arlanda både på dit och hemvägen, men med nöje!

Nu ska jag packa min backsack. Puwss.


Guten nacht.

Tänk att det nästan fungerar med yttepyttelite smink..

Natti sötnosar.

(Drömfångare måste ju vara det mest konstiga, satte upp min för någon dag sen då jag var less på mardrömmarna, då omvandlades de till vrickade konstiga drömmar istället.)

 


Ja.

Heeelt slut. Jag och mor sitter och ser på tv, någon film jag inte riktigt har fastnat för.
Blev en supergod hemgjord pizza till middag så nu har jag mummalunch imorgon.

Hade två kunder idag som var utöver de vanliga. Lite mer öppna, glada och framåt. Hade superkul två pass under dagen alltså! Eller ja det andra passet varade i kanske en timme. Sista kunden köpte 14 tavlor alla med ramar. Jiiisses vad tät människa... Nöjd med alla bilder var dem också, vilket kändes ännu mer bra. Känner riktigt att jag börjat prestera bra och de allra flesta kunderna går ur  ateljén helnöjda. Sen tror jag väldigt väldigt mycket på vad för slags bemötande man använder, vilka rader man låter glida in i samtalen och när. Det är alltid positiva och uppmuntrande saker jag smyger in. Fungerar prima.

Nu skall jag skicka iväg lite bilder till mina fina kunder. En sak i sänder. Andas.

Come down now.

Slut på ord, slut på ork, slut på allt. Slut.

Rensar lite med mamma. Typ "ut med det gamla in med det nya" fast bara ut med det gamla biten. Vet inte om jag hinner måla något men som igår blir det väl att ägna det åt nattemot i mig. Är faktiskt himla glad med hur bilden än så länge utvecklar sig, den är precis som jag vill ha den. Inget har gått fel. Du är där. Det är du, din underbara hud. Din fina kropp. Är dock himla rädd för att försöka avteckna dina ögon, det kommer nog bli det jag gör sist av allt. Du lever inom mig. I mitt huvud, i mitt hjärta och min själ.

Tränade idag, gick väl bättre än vad jag väntat mig kanske? Kroppen har kanske hunnit ta ikapp all energi jag förlorade där i början av veckan/slutet på förra. Nåja lika bra det för nästa vecka blir det att dra igång ordentlig träning för min del, jag vill det här. Du ville att jag skulle vara lycklig och att jag skulle lyckas.
Det enda jobbiga är att du drog med en bit utav mig då du försvann, jag vet att den aldrig kommer komma tillbaka. Men du förtjänade den, du förtjänade allt jag kunde ge.


Så.


Ett ord: Dåligt.

A whole lot of believin'

Jag tror jag har väldigt lätt för att hata mig själv.
Jag tror jag har alldeles för stort hjärta fast jag utger mig själv för att vara känslokall. Det är bara avstängt så då jag väl slår på det så inser jag mitt misstag rätt snabbt eftersom saker gör alldeles för ont, så då slår jag av det igen.
Jag tror för lite på mig själv.
Jag tror på ödet.
Jag tror det finns något större än universum.
Jag tror världen behöver lite mer färg.
Jag tror det gör ont att växa upp.
Jag tror.

Hm.

Skön kväll, umgicks med Louise, Linnea och min syster. Hon behövde dras med ut och jag känner mig ovanligt bekväm med henne omkring mig nu. Kanske det för att min syster vet hur jag mår, men låter det stå på sidan. Hon behandlar mig som hon alltid gjort och på något sätt är hon min trygghet då jag känner mig osäker någonstans. Hon finns alltid där och inga ord behöver sägas.

Nu ska vi äta kladdkaka och dricka cola inför någon film. Innan dess ska jag hinna kladda lite med min känslotavla tror jag.

I'm going back to the start.


Tick tack.

En arbetsdag klarad, bara sju kvar nu. I början kändes det omöjligt. Men det gick. Motade bort tankarna trots att de trängde sig på hela tiden i princip.
Var två ovanligt jobbiga ungar in i ateljén idag. Sådär så att jag fick lust att skrika åt dem att uppföra sig. Bortskämda verkade de vara.

Ska försöka ta mig ut ikväll, spela lite tvspel sen ska jag hem igen. Ägna min sista gnutta ork till att plottra ner ytterligare känslor.

Rekommenderar mina närmaste vänner eller folk överhuvudtaget att undvika min blogg just nu, eller ja ni gör ju som ni vill men allt är bara en enda stor röra och det kan vara lätt att missförstå mig eller få fel slags bild. Fast jag vet ju inte, jag vet inte alls hur jag kommer se ut som person om några månader. Kanske fortfarande är såhär djupt nergången då? Man kanske aldrig riktigt tar sig upp? Nåväl, det ser vi väl.

So.

Okej, på en halvtimme är det jobb som gäller. Mina ögon är tunga och jag känner mig redan helt slut. Behöver jag ens nämna att min kväll inte var den bästa?
Får se om jag orkar vara med två fina flickor ikväll. Just nu ser det inte ljust ut med tanke på mitt fysiska tillstånd, men vi ser väl.
Ta tag i dagen, han hade inte velat att jag skulle slänga iväg den.

Blö.

Har tagit fram duken. Började med att måla hans älskade mössa, den han jämt hade på sig. Gah, det höll inte längre än så. Blev för känsligt. Nåja nu har jag målat en femtedel kanske. Mindre. Har målat lite basfärger och ska tillägga skuggor senare.
Att måla de där lockarna, kändes ungefär som då jag fick dra mina fingrar genom hans hår. Inte lika mysigt men det var som att såna minnen växte sig starkare.

Måste hoppa i säng. Ska jobba imorgon, hm får se om jag är såpass stark som jag önskar.


What if.

Adam drog med mig till Alvik, det var väldigt bra kan jag säga. Har inte känt mig så lättad på några dagar nu. Det var som att för stunden var allt okej. Jag kunde sitta där i solskenet och bara titta på fotboll, tankarna riktade på vem som gjorde vad för att kunna hålla Adam uppdaterad om han missade något. Det var skönt, till dess att vi skulle hem och jag märkte att han for mot platsen allt hände. Paniken inom mig steg och hela min kropp skrek inombords. Jag som hade lyckats så bra hela kvällen. Vägen tornade upp sig framför oss och jag mådde så jävla illa ju närmare vi kom. Där var den, platsen jag hatade. Det där äckliga, fula, värdelösa trädet som bestulit ett av de vackraste människoliven på denna jord. Jag vill döda det där trädet. Stympa det och bränna det. Äckliga trädhelvete.
Denna gång for vi bara förbi, vilket kändes bra, hade vi stannat hade jag brutit ihop igen, säkert värre än innan. Det var mycket folk där, det gjorde mig på något sätt lite glad. Det finns många som vet om vilken underbar människa han var och jag vet att han berörde de flesta som någonsin träffade honom och hade en riktigt konversation med honom.
Jag saknar dig så.

Well.

Tur att jag har så fina vänner.
Ikväll blir jag meddragen ut, inte mot min vilja, snarare jag som desperat vädjat efter det.
Har även ätit en proper middag idag, kände att det var så obalanserat då jag knappt kunde stå upp utan att bli yr pga näringsbristen.
Hann dock inte göra riktigt det jag skulle idag, hann bara inhandla de saker jag behövde. Men då får jag se när jag kan sätta mig ner med mina känslor och reda ut dem. Just nu vill jag bara låta dem ligga lite på sidan innan jag blir helt knäpp.


I'm not broke I'm just broken hearted


I know it makes no sense but what else can I do
How can I move on when I'm still in love with you

Cause If one day you wake up and find that your missing me
and your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving
I'm not moving


Men lilla gubben..

Nu bär det av in till stan en sväng med mamma, möjligen syster om hon vill fõlja med.
Hade en del mardrömmar igen, det börjar gå mig lite på nerverna kan jag tycka.

Idag ska jag ägna mig åt att få ett slags nyttigt utlopp för det hela.


Please don't throw that away.

Upptäckte mig själv med att gnida fingrarna frekvent över ditt armband, som att det skulle vara någon slags tröst. Jag fann dock en sorts harmoni i det hela, ett lugn som la sig som en trygg slöja över mig för en stund. Detta armband hade du på din handled, mot din varma hud och nu ligger det där på min hud för att påminna mig om den gången du fanns så tätt intill mig, då jag kunde vidröra dig och din varma hud så mycket som jag ville och kunde.
Jag älskar dig och kommer aldrig sluta göra det, du kommer föralltid ha en plats i mitt hjärta. Förlåt för de saker jag aldrig hann säga dig, du har lärt mig så mycket, du har fått mig att inse värdet i ord, värdet av tid, värdet av människor runt omkring en.

Nu har det blivit rätt mycket om dig, men du ockuperar hela min hjärna och mitt hjärta för tillfället, det är allt som snurrar på där inne.

Sen om folk blir less, så är det skitsamma då behöver de inte läsa.

Jag saknar dig och jag hoppas att du väntar där uppe på mig!

Upp och ner.


Att sörja får man göra. Men sen måste man tydligen omvandla det till en glädje åt de fina minnena.
Men hur ska jag kunna ta ett avslut då jag hade så mycket kvar att säga?
Min värld håller på att gå under, eller är detta verkligheten?

Ingen alls

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt de är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls


.

Skit helvete, allt gör så satans ont inom mig.
Vet vad jag ska göra imorgon åtminstone. Jag ska ägna den åt dig. Nog för att jag gjort det två dagar i sträck nu men hade jag kunnat hade jag tillbringat varenda en för dig, om det gjorde allt ogjort.
Ska dock ägna den på ett annorlunda sätt, ska skapa något, gjort med kärlek. För dig. Du som stal mitt hjärta.

.


Jag skriver ett brev. Ett nytt brev, eller ett till brev. På något sätt ska du få se dem, eller åtminstone höra dem.
Jag saknar dig. Det här kan inte hända, det får inte vara sant.


Samma nätter väntar alla, utan dig är alla kalla långa mörka utan sömn.

En ny dag. Eller är det verkligen en ny dag? Den känns lika hemsk som gårdagen och dagen innan det.
Jag känner mig stressad, kan inte må såhär då jag ska börja jobba.
Jag är rädd, rädd att bli dagvild och att förlora mig själv i smeten.
Jag ångrar så himla mycket, jag ångrar att jag aldrig gjorde saker som jag innerst inne ville. Jag ångrar att jag var en svag person förut, att jag lämnade ett sjunkande skepp då det var jag som var kaptenen.

Jag vet inte hur mycket till jag klarar av.

Jag förlorade aldrig mina känslor för dig, det som är så jävla tungt just nu. Du hade alldeles för stor del av mitt hjärta och det var inte såhär det skulle sluta. Varför försvann du före jag hann ställa allt till rätta? Varför försvann du innan du hann få brevet som jag lovat dig? Vad ska jag göra med det nu? Jag hade ju lovat dig det... Snälla kom tillbaka. Det är inte min fina Robin som är död.. Det kan det inte vara. Det var inte såhär det skulle bli.

Samma nätter.

Gamla konversationsloggar. Smärta, tårar. Inget slut. Ångest.


" jag vill aldrig någonsin leva utan dej : )"

"senare , då jag pratar med dej i tele " å då du är själv" så ska jag berätta hur jag ändrats sen jag träffade dej , : )"

Nickelback - Rockstar

Vet inte vad jag ska ta mig till.
Besökte olycksplatsen idag, lämnade fem vita rosor och en röd ros i mitten av buketten.
De hade gjort så fint de andra som varit där, men aj så det gjorde ont då jag fick se bilder av honom som yngre och bilder hans vänner tagit på honom. Mest ont gjorde det att se bilden på honom då han var liten, ett skolfoto, där han satt och log med hela ansiktet. Det är den Robin jag alltid kommer komma ihåg, den där glada människan som bara lös av lycka som smittade av sig.
Mamma följde mig, kändes bra att ha någon vid min sida. Just nu känner jag dock bara att jag vill vara ensam. Bryr mig inte om något, vill bara vara själv och låta tankarna göra mig helt knäpp.

Jag beklagar även sorgen för hans familj, släkt och nära och kära. Särskilt hans lillebror. Jag lider med er, fullt ut.

Du var en underbar människa Robin och jag kommer aldrig glömma de saker du gjort för mig och de saker vi gjort tillsammans. Du har skänkt mig mycket här i mitt liv. Du var min första stora kärlek och du ska veta vad jag saknar dig redan, att veta att möjligheten att inte kunna nå dig mera finns. Det är något jag inte har förstått än. Kommer även ta ett tag att förstå att jag aldrig kommer få se eller vidröra dig igen.

Vila i frid underbara människa, alla mina tankar går till dig.

Ångrar att jag aldrig svarade.

En natt full med tårar som vägrat ta slut.
Vet inte var jag ska ta vägen riktigt, det gör så jävla ont.

Försökte glömma vad som hände, försökte fly ifrån det. Orkade inte med fler chockbesked på en vecka. Orkade inte med fler dåliga nyheter, ville bara vara omringad av människor. Men Skellefteå löste bara mina problem några timmar, sen orkade jag inte mer. Jag fick värkar i hela kroppen och blev alldeles yr av alla tankar som for omkring.

Robin, allt du lämnat efter dig, alla spår, dina smycken, tröjan din gammelfarmor stickade åt dig. Allt är här med mig, alla materiella saker och jag vet inte vad jag ska ta mig till, det är som att det aldrig hänt något. Att dessa materiella saker bara är ett bevis på att du fortfarande finns, att du andas, att ditt hjärta slår.
Trädet våra namn är inristat i, jag tänker på det. Det dyker upp i mitt huvud om och om igen. Jag kan inte sluta tänka på dig. Du är överallt i mitt huvud. Det gör ont. Så jävla ont.
Dikten du skrev åt mig på alla hjärtans dag, då du läste upp den i ditt rum för mig, hur du sedan trädde ett halsband runt min hals. Jag älskade dig över allt annat, du förstod mig på något sätt, du kunde alltid göra mig glad.
Dina blå ögon, din röst, ditt leende. Saker jag aldrig kommer få se igen, bilder som etsat sig fast i mitt minne men som lämnar ditt ansikte suddigt.
Jag hatar mig själv, jag hatar mig själv så innerligt nu. Att jag aldrig hann skicka iväg det där smset i veckan som jag hade tänkt. Inget spelar någon roll nu. Det är alldeles för sent.
Jag önskar att jag hann säga hejdå. Jag önskar det så jävla förbannat mycket.


Du kommer alltid ha en enorm plats i mitt hjärta.
Jag älskade dig.My, my, my

Waow galet trött, en blund nu kanske?
Upp och packa + jobba imorgon. Avrundar kvällen hos min bästbrud.
Tjii

Så trött och allvarlig är jag in the moment.

Can't keep my hands out the cookie jar...

Sjuk igen, 2 hostattacker idag på jobbet, sådär så man får kväljningar och det gör ont i hela kroppen, hurr....
Nu har jag bara tagit det lugnt, betalat Linnea och Louise, sen nu ska jag nog läsa lite teori och mysa ner mig i sängen.
Puss guttor!

It wasn't clever.

Nu kommer två underbara sötnosar över. Ska be någon smart av dem hjälpa mig fixa lite skivor, blir nog bra.
Helt slut om dagarna och har ingen aning om hur jag ska göra med LK, ska ju fjällvandra på söndagen efter, ska upp tidigare än fan för att fara till tågstation och kliva på tåget mot Riksgränsen. Nåjaa får fundera någon dag till.

BLÖÖÖÖ

Långt in i det grå

Precis som ett Narnia.
Folk säger att det är helt sjukt. Men då man står där på tröskeln kan man inte göra annat än att gå in, man vill ha sin egen uppfattning, man vill se det med sina egna ögon. Väl där inne är allt underbart till en början, men ju längre in man kommer desto sjukare märker man att det är.
Jag har flytt från Narnia, men jag stannade vid tröskeln för att vända mig om och jag lyckas inte riktigt slita bort blicken. Det är inte av fascination snarare förskräckelse. Var jag verkligen där inne?


Sit and wait for you


Min Mås, underbara, fina, stöttande vän, utan dig hade jag nog haft ett flertal crashdowns. Tack för att du finns!


FRIERI

JUST DET DET VAR EN MAN SOM FRIADE ÅT SIN SAMBO IDAG PÅ MITT JOBB, DET VAR HUR SÖTT SOM HELST!
Uppspelt, kom på att jag glömt skriva det.
Nåja, vi visste om det vi i personalen, han hade kommit och frågat om det var okej och såklart var det det. Så min första tanke var typ, på Western Farm, på allvar? Gud vad fjantigt ändå..
Men alla dom tankarna försvann då jag såg det, blev helt rörd började typ lipa.

Showarna frågade efter första showens slut om det fanns någon frivillig i publiken som ville hoppa från huset. Då sträckte en man upp handen och de tog upp honom på scen. Strax därefter hoppar skurkarna på honom och börjar slå på honom och kasta honom. Sen då han ligger på knä mot publiken frågar de om han har en sista önskan. Han får micken och säger på norska till sin sambo att han älskar henne och frågar om hon vill gifta sig med honom. Jag trodde inte jag var så lättpåverkad men jo tydligen, där stod jag med tårar i ögonen och kände som ett rus av lycka för en annan människa inom mig. Det var ändå väldigt kreativt hela saken och jag tyckte det var hur bra som helst.
Eller så kanske detta bara är mitt intryck för att det är första gången jag ser då någon friar. FINT NORRMÄN, det gjorde ni bra!

I'm still,

Ännu en gång sover jag bort hela kvällen. Vad faaaan.
Nåja nu blir det att gå upp och skriva mitt cv med mammsen så jag kan skicka in det nu snarast. Brabra.
Kände helt plötsligt att jag saknar min soffistumpi, blir att ses på fredag igen!

Nä om man skulle ta och göra något vettigt för en gångs skull?

haha, förra sommaren, alla åkturer med Opeln, yääeh.


I can

Hemkommen, slutkörd.
Hade 10 familjer i ateljén idag och ytterligare 10 som blev besvikna över att allt var fullbokat. Jisses vad jag stressat runt hela dagen, sanslöst. Nåja fick allt gjort och drog in rätt bra med pengar åt wf!

Nu ska jag sova, skriva cv, fixa till lördag och kanske göra några samtal till pinglorna.

Puss

breakaneck


Somebody told me.

Då var det väl dags att börja tagga inför arbete. Är dock förjävla slut i huvudet.
Har fått ett jobb här hemma, ska nämligen skapa en popkonsttavla på familjen. Får även en summa pengar för jobbet så det sitter ju fint.

Nu, tagg och dö i en kvart till.

Puwss


Just got to let you know.

Nu blir det hopp i sängen, har tillbringat hela dagen med att planera inför helgen och nu förtjänar jag lite sömn inför morgondagens arbetspass.
Är superdupermegaultra tagg! Wihe. Har även fixat två listor med musik som jag ska ge mig an att försöka bränna ut. Nä fan gubbar, kärringar, töser och bröder detta blir en finfinhelg!


What's the point?

3 veckor kvar att jobba. Under de kommande 4 veckor kommer ytterligare av sommarens höjdpunkter att ske.

- 24 juli, lördag - Trästocks med skönt folk!

Helgen därpå är det pdol som jag tyvär inte har råd med.

- 6-7 aug LK.

- 8-11 aug fjällen med två awesome dudes.

- 12-14 aug (oklart) far jag till min stuga och får förhoppningsvis med mig några sköna.


Look how fast I can type motherfucker

Måste bara citera den där roliga pricken. Hennes svenska på kvällen är väldigt lustig.

"Du jag har tänjt lite..."

Blev lite för mycket roligt så det slutade med att jag grät. Såsom jag grät av skratt i lördags då vi slog ihop huvudena i världens smäll för att båda skulle kika på hålet Linnea fått i sin klänning på rumpan. Det var hysteriskt roligt, så roligt att jag slängde mig på ryggen på gruset och skrattade så sminket rann. Det som blev värre var då jag såg Linnea, som försökte klättra upp för en brandstege utan framgång, där hängde hon som en död fladdermus och hon slutade inte försöka. Kul var det och lite söt var hon!
Tror dock från grund och botten att det är hennes skratt som retar upp mitt också, näe fan du lyckas så jävla bra med att få mig att skratta ibland Louise!


A monkey needs to dance

Tränat, gick dåligare än vad jag önskat. Gah, älskar ju verkligen att lira men då det inte går som jag önskar blir jag bara less. Nåja bara att träna träna träna!

Ska över till en snygg brud nu, ska hoppa i duschen och sedan blir det att rusa över dit.
Tänka sig, hur fan kunde jag få de allra finaste vännerna i världen? Mina guldklimpar!

lördagen var fin, vi firade Mari och sedan avrundade vi med bastu och tillsist däckade vi tre pers i Jennifers gigantiska säng framför en sovfilm.


Look at the stars

Drar på mig min joggingoutfit haha, sen ska jag nog bänka mig här utanför för att läsa någon bok och bara vara. Senare ikväll blir det träning.
Vill tacka min allra underbaraste mås för meddelandet imorse, du är great bruden! ♥Puss på er sötnosar.


Ångrar


" Önskar att jag bara drömde
Att det var en vanlig söndag

Måndag morgon förra året
Ångrar hela förra året

Alla gator hånar mig

Vet att allt är alldeles för sent

Jag vet jag har mig själv och skylla
Varje gång jag skakat hem

”Förlåt jag trodde det var nån annan"


Så många.

Hade en så otroligt mysig dröm, ja klart det var om en pojke, haha.
Nä men det var faktiskt om en person som jag träffade för jätte jätte länge sedan. Drömmen var mest bara kludd, kommer ihåg att vi pratade och att vi sen skulle ut för att springa och klättra lite tillsammans.
Det var en fin dröm.

Har två alternativ idag, slöa hela dagen och bara glömma bort vad det är för dag egentligen eller så kan jag göra något och må bra över det sen. Nu på morgonen lutar det mest åt det första alternativet men det utvecklar sig nog till det andra sen. Har ju även träning ikväll vilket känns otroligt bra!

Nå nu beger jag mig åter till förslag ett. Puss

Månen är död.

Idag är det en patetisk dag. En värdelös dag.
Jag har knappt fått något gjort. Jag har sovit.
Några samtal. Mycket funderande dock.Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig


Bara kludd


Det är synd, det är så himla synd.
Panik, ångest, illamående, lättnad, framtid.
Blandade känslor.
Det är synd.
Det är oväsentligt.
Glädje.

You and you and you


It's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself

 My heaven is.

Ibland tror jag man måste få vara lite knäpp. Gå mot alla oskrivna regler och bara bete sig helt fel. Man måste få pröva det där som man har inpräntat i pannan att man ska undvika.
Med detta menar jag så klart inget illegalt utan mer saker man väljer att göra, människor man väljer att prata med, vägar man väljer att gå trots att de ser helt igenvuxna ut.


Nåja nu ska jag sova, har packat och imorgon ska jag upp tidigt för att: duscha, diska, packa det sista.

PUSS.

I want all of your...

Jag är korkad ibland, väldigt korkad. Sov just 3 h. Hur fan ska jag lyckas somna inatt då?
Blir nog att tanka hem True Blood avsnittet jag missat, wiie! Sen får jag hoppas till gud att jag kan somna i tid.

Helgen ser bra ut, har fått hem en klänning som sitter som smäck och har ett par kilklacksskor till den som kommer bli fiiiwnt. Vi Bodenbrudar plus två stollar far upp efter jag slutat jobba och då är det bråttom.


Efter någon bild började detta bli brutalt, min syster tycker bestämt att detta är "min" posé. ILLA. Haha fyy, blev rätt brutalt ja.. Men dessa bilder är alla tagna från helt olika tillfällen under ett lopp av 2 år. Being a badass like me!

I don't wanna.

Slutkörd, trött, nöjd.

Vissa kunder bara älskar jag. Jag blir lycklig av deras närvaro och de skänker mig allt jag vill ha från en perfekt arbetsdag. De låter mig arbeta och lyssnar på det jag har att säga eller komma till förslag med. Deras ögon utstrålar glädje och de visar uppskattning för det jag gör.
Idag hade jag en av de bästa arbetsdagarna på länge, alla mina kunder var trevliga och barnen är ju alltför söta. Jag tror alla var nöjda med sina porträtt för den här dagen.

Jag kom hem efter att ha cyklat en bit med Elias påväg hem, sen hade jag fått mitt paket från Nelly (yiiey!), så slet upp det och blev lika barnslig som varje gång, sådär så man blir alldeles glad och varm av att ha köpt nya saker och fått dem i paket. Sen for jag och pappa för att handla och påväg hem var vi onyttiga och köpte hem mat från Max. Dock får jag nog unna mig det, har blivit sjuk IGEN. Den här gången någon slags monsterhosta, som ger mig fruktansvärda kväljningar till och från. Huwwrh.


When you try your best

Idag är det galet bra väder. Sådär så man måste ligga ute, antingen på alder eller på gården. Helst hade jag velat ligga på alder nu, men lyckas jag inte ragga skjuts är jag mindre sugen lat som jag är, hehe....

Var uppe till halv fyra igår, då sover man bort hela dagen och det är bland det värsta jag vet ibland, som en dag som denna till exempel.

Nä ut i solskenet, puss rumpnissar!

She loves Jesus.

Okej, detta är alltså lördag.

Sitter och väntar på att Linnea ska komma förbi och prata bullshit med mig för att sen dra vidare. Vi kanske kan pressa in lite planering inför nästa helg också.
Jag vill göra något galet med mitt hår, vad ska jag göra... Allt känns så grått just nu, vill ha massa nytt i mitt liv, såna där nya glittrande saker, nytt. Fräscht. Annorlunda.Living is easy


Saker som gör mig på gott humör för tillfället


- Köket börjar ta sig, det blir mer och mer likt ett kök vill säga. Dock är kylskåpet typ skapat för att antingen svälta mig eller göra mig supernyttig? En tredje del av kylskåpet består av en gigantisk grönsakslåda..

- Farmor som bjuder på jordgubbar och kladdkaka. Nu är det så att min farmor alltid gör mig på gott humör, jag älskar hennes glädje som hon lyckas utstråla konstant! Sen det faktum att hon är mer aktiv än mig, det kan vi utelämna... Men jag beundrar henne så!

- Att jag blev utnämnd till veckans medarbetare idag, kändes otroligt bra och oväntat!

- Den 17onde blir det en tripp till Kalix för att fira Mari. Känns som att det kommer bli en superhelg, dagen därpå ska vi vara hos Louise och det talades förslagsvis om ett vattenkrig.. Detta gjorde mig såklart taggad till tusen!

- Den 7nde augusti far jag och fjällvandrar med två favoritpojkar: Jeremias och Carl. Wiie kommer bli superkul!

- Nu efter helgen ska jag och stumpan fara till Happis och stugan.


Nämen se så fint

Just det, måste lägga upp någon bild på två störda som även är mina arbetskollegor, hehe! Riktigt tjusiga måste jag säga.


0920nummer

Dagens ihopsnörda frisyr på morgonen, dock suger det att ha uppklippt för flätan blev helt cp av det, allt stack ut på sidorna.. Nåja!

Nu ska jag mysa ner mig till någon film och få min 10 h sömn innan morgondagens arbetspass!mwih

545 kronor fattigare men kanske lite lyckligare? Blev 2 par underkläder, 2 linnen, en klänning och ett par skor. Kommer om någon vecka. Klänningen var dock lite dumt av mig att köpa, eftersom jag inte använder klänningar så ofta och särskilt inte en som ser ut som den där gör... Nåja den kommer säkert användas någon gång!

Nu ska jag duscha och sedan blir det att mysa framför någon film med en sundborn punsch, muummaaa!

Just gonna take a minute.

Off to work!
Har under helgen lyckats krascha mina ögonfransar vad det verkar som, antar att det var ögoninflammationen som dödade dem.
Inte så supertagg på arbete idag men jag gillar mitt jobb så det blir inga problem! Är väl bara lite slut efter förkylningen och all den där sjukan. Bara att tagga igång!
Dessutom har jag en hemsk träningsvärk sen igår, fick enskild styrketräning då jag inte kan ta på mig några skor. Blev tillrättad på det jag gjort fel osv, kändes en himla skillnad!

Ha't gött gott folk!

This is how we do it

Solar, mår illa, har ont, städar, läser.

Ja nu ska jag röja upp de sista av mina klädesplagg, trodde inte jag hade så här mycket kläder faktiskt. Efter det ska jag följa syster då hon ska sälja sina lotter (om jag nu kan få in foten i några skor).

Röja röja, puss!


Bupudu

Just tränat, foten är inte så värst glad, svider och bränner och skriker. Börjar kännas att de opererat bort nagelroten heh...

Nu ska jag nog baka med syster och sedan möjligen se en film.
Imorgon börjar det att rensas ur min garderob (yiey) sen på onsdag är det att påbörja min sista 20 arbetsdagar igen!

Nästa måndag blir det happis och kanske får jag med mig Sofie! Då blir det att inhandla nya vandringskängor och sedan om vi hinner med, blir det lite stugmys!
Helgen, den 17onde blir det ännu en sväng mot Kalix hållet, då Mari har fyllt år och ska firas! Eller ja så ser planerna ut nu iallafall, vi löser väl resten så småningom!


Like yeah

Hoppsan ingen text på några dagar!

Har sysselsatt mig med att ränna runt med mina underbara och älskade väninnor. Vi har ätit gott, skrattat, dansat och umgåtts för fulla muggar!
Somnade kring halv 6 imorse hos Jennifer, sedan vaknade vi kring 10 för att städa och sedan blev jag upphämtad kring halv tolv. Sen dess har jag bara sovit sovit och drömt.

Nu ska jag äta jordgubbar och glass och möjligen invänta besök! Puss


lonely world

Ja, nu är det en hel massa.

Slutade sent idag, hade sena kunder. Dagen har dock bara spenderats åt massa flum och flams, delvis rätt mycket ätande också, heh...
Sen då jag väl kommer hem trycker jag i hast i mig två mackor för att sedan bege mig in till stan för att se Eclipse med min syster. Den var faktiskt bra, förutom det faktum att 10åringar satt bakom oss och snyftade konstant (jag fick som inte in den där känslan då man känner sig som en i filmen, eller ens en känsla av att det var ok för mig att se filmen då de flesta där var kanske 8 år yngre än mig).

Nu ska jag packa inför morgonkvällen, då jag på en gång efter jobbet beger mig till Linnea för att duscha och göra mig klar där medan de förhoppningsvis fixar maten...
Sen efter jag nu packat ska jag duscha och efter det blir det sängen för att stiga upp tidigt så att jag kan städa.

FINT


RSS 2.0