Söndag.

Omtumlande.

Nu ska jag äta, sen dö lite tror jag.
Vidare i JSM, bra brudar.

What.


Lir-Mat-Lir-Dusch-Snabbfix-Stan-Stan-Dansa-Stan

Guld var det.

Min mormor är bra, vill man prata av sig lyssnar hon och försöker hjälpa till så gott det går. Du är guld värd mormor!

Nu ska jag fixa någon film att glo mig till sömns med. Godnatt folk.


Svordom

Ändrade planer. Skitstad med kassa busstider, surprise!.
Godnatt.

He does know.

Inge vidare lir men vinst är ju alltid bra.

Nu ska jag dra på mig jackan snart och dra över till Jockiboi. Feint!
Mammsen bjöd på pizza till middag, vet inte hur snabbt det gick att få i mig den men det sa bara POFF så hade jag ätit upp allt. Hungrig brud.


Basic Space


I'll take you in pieces, we can take it all apart
I've suffered shipwrecks right from the start
I've been underwater, breathing out and in
I think I'm losing where you end and I begin

Basic space, open air
Don't look away, when there's nothing there

I'm setting us in store
Piece by piece, before I'm alone
Air tight, before we break
Keep it in, keep us safe

FJANTBODEN

Haha dagens lustiga är nog att jag hamnade i ett gräl med min lärare ang vad som hänt på senaste i skolan. Det "stora bråket". Uttrök mig kortfattat att det var fjantigt. Läraren fick ett utbrott och bad mig hålla tyst medan han försökte få oss att förstå att vi skulle höra av oss om vi hörde något.
Jag hade klart och tydligt sagt - jag hoppas att ingen i den här klassen får höra något eftersom vi inte umgås i såna kretsar och det där är bara patetiskt, inget man vill lägga sin tid på. Men hade det varit så att man hört något är det väl självklart att man hade sagt något?
Dessutom vad fan är det här för jävla kass skola? Tattarjävlaskola. Känner ett flertal människor, vars skåp blivit uppbrutna och de har blivit bestulna på pengar.
Typiskt Boden skulle jag nog säga. Så äckligt less på den här sunkiga staden.

Det bra med denna dag är Junior SM som är ikväll 17.00 på Hälsans Hus i Luleå, mot Notviken. Sen har jag även fått kläder av Linnea som jag beställt, yiey!

Jag är kär i en ängel.

 


New.


Just innan träningen såg mitt hår ut på följande sätt... Flottigt av hårinpackningen. Rödnyans kan man även urskilja, nåja kanske försvinner lite då jag väl får duscha.


 

Let's start over, do something new.

 


Lustigt.

Känns så himla konstigt... Mitt hår, jag kan som inte definiera om det blev bra eller dåligt. Än så länge är jag varken arg/ledsen/förbannad/sur/grinig/deprimerad... Så lutar åt att det kanske inte blir några klagomål redovisade, eller?

Ni får en bild sen, en med kass kvalla - puss på sånt!


Jag är förälskad.

Har så lätt, har så fruktansvärt lätt att se mig själv i Håkans texter. Jag är där, mitt hjärta och min själ, allt blottas. Finns inget jag tycker är mer känslosamt eller vackert än att kunna finna mig själv uti de mest oförståeliga och ändå så nära och så perfekt beskrivande texterna.

Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårar rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek

Jag kommer göra dig besviken.


Om du älskar mig
Kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig


När de dunkade mitt huvud i stengolvet
Kändes det bara riktigt på nåt sätt
Jag hörde nån säga där inne
"Du kommer inte stanna här länge"
Några kvar att lita på
Och några kvar att tycka om
Tjotan

Tandvärk, huvudvärk, kroppsvärk.

Nu beger jag mig snart till skolan, har f.ö. info aldrig känt mig såhär sliten. Vill bara somna om. Men nej nej, ingen vila här inte, nu skall vi vara effektiva! Tre lektioner idag sen färgas håret!

Puss

Stop.


Måste bara hojta till att jag älskar min mammsi! Fy vad hade jag gjort utan dig?! Underbar hjälp då man bara vill lägga sig ner och förmultna.

Imorgon kommer mitt nya jag!

Woozy with cider

Joakim filade ihop ett exempel. Vi får se imorgon hurdant jag väljer att låta det bli.
Förändring. Gillar det ordet.

 


Studentresa och funderingar.

 

Snart dags att boka, om vi är taggade? Vilken korkad fråga.

 

 

 

INGEN ANING vad för brunnyans jag vill ha i håret... Katastrof. Blir att lita på frisören till max då?

Några tips? Någon?

 


En rad eller två.

Ville bara säga att jag älskar innebandy.

Fick en fråga av mamma för någon vecka sedan, hur fan jag orkar med att träna såpass många gånger som jag gör i veckan, samma dagar, samma tider, utan att slingra mig någon gång. Jag funderade på det. Hade det varit så att jag fortfarande spelade med division 2-3 hade jag nog avstått några träningar per vecka nu när det är så jäkla mycket med skolan. Men efter att jag fick skriva på kontrakt med division 1 så har det blivit en sådan vardaglig rutin, jag jämför då min träning med att exempelvis äta. Det måste man göra, sen äter man på vissa tider och då är det bara så, då lägger man undan allt annat för tillfället. Sen trivs jag så himla bra i det här laget och jag älskar känslan av att kunna utvecklas, att veta att man tar sig någonstans. Även fast det kan kännas som att det går skit ibland och att man kanske bara förstör för sig själv och laget, så vet jag att det inte är riktigt så. Ibland går det dåligt men det bidrar ju till att det går bättre sen. Allt handlar om psykisk inställning, motivation och vilja!
Sen kanske det blir lite körigt och stressigt med alla inlämningar och prov men det är skitsamma, man får helt enkelt strukturera upp sin vardag. Jag blir bättre och bättre på det med!

Nu ska jag skriva klart min samhällsuppgift så jag kan skicka in den ikväll och sen ska jag kolla på olika nyanser som jag kan färga mitt hår efter imorgon (nervös...)
Ikväll är det träning once again, härligt!

PUSS

Åh nej.

15 dagar... Snart endast 14... Åldersnoja. Försöker att klämma in de sista allra knäppaste, dummaste sakerna man får göra då man är ung och dum. Allt ska hinnas med. Här finns ingen tid att förlora.

Kuul..

Plugg igen. Samhällsinlämning, religionsuppgifter, projektplan. Fint ska det vara.

Tagga lördag, har inhandlat min outfit så nu ska det bara fixa och donas och sedan färgas håret på torsdag. På fredag och lördag är det junior sm, sedan blir det att fira halloween med mina goa brudar och lite skräckisar. På söndag är det jobb som gäller, 10-15. Sen på måndagen är det körlektion, fiiint!


Blä?

Har en dålig dag, en pissig, dålig dålig dag.

Ltu imorgon, vad har jag där att göra?

Don't stop believin'

At last

Ja, då var man hemma igen efter en helg full med äventyr i princip! Vi kom hem med 4 av 6 möjliga poäng och alla är nöjda. Nöjda med vetskapen om att vi kunnat ta de resterande 2 poängen också. Nåja, jätte bra jobbat i helgen tjejer!

Sitter invirad i en filt, eftersom mitt täcke ligger ute i bilen sen imorse. For hem vid lunch då huvudet och kroppen skrk efter sömn, kom hem och sov, sen har jag sovit sen klockan halv 2 kanske, till nu...
Nu blir det att gosa ner mig och se klart Toy Story 3.

Kysspåkinden


Stand there and watch me burn.

Nu är all skit bortgjord (nästan), har bara 5 saker kvar att fixa... TUSAN måste förbi Linnea också, åh jag kommer dö...
Blir att packa nu och fixa inför imorgon, bussen går 07.00. Värt att stanna uppe halva natten så man får bra med sömn på bussen? Är svintaggad och ser framemot det här jättemycket, sen är den världens plus att få komma bort lite.

Fick träffa min egna jockiboi (haha!) idag! Han köpte två lotter av mig den täta jäveln, hehe. Pratade en stund och tog ikapp lite. Fint, ett saknat ansikte!
Dessutom redde jag ut massa skit igår med en viss person, skönt att reda ut saker som bara ligger som ett stort frågetecken. Fina människa!


Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det att packa!


Underbara, nya saker, beställdaa!


Usch fy och blä.PLUGG PLUGG PLUGG


Blivit jagad av snuten.

Oj, helt plötsligt ramlade alla mina bollar i luften ner och slog mig rätt i ansiktet.

Skall göras under helgen: Projektplan, Nationella skriftligt, samhälls, religion, historia... Men döda mig någon vad tungt.
Måste återgå till arbete, har två saker som skall fokuseras på till imorgon: Engelska C prov och en tvåsidig inlämning i historia A.

Skägg.

Jag vill så gärna.

Jag vill så gärna ha vingar och kunna flyga. Extraordinärt. Vara något mycket mer speciellt än vad man är.

Linnea kom över, vi har spekulerat, diskuterat, svamlat, det vanliga. In blir ut och ut blir in. Sen trasslar det ihop sig igen. Att stå mitt i en korsning och inte riktigt veta var man ska vända sig, paniken och stressen som kryper på, någon annan kanske ska förbi.
Blir att köra fullt ut, kör man fel kommer det nya vägar.


ögonsten


Jag har givit dig allt.

Uppsala till helgen. Far på fredag, 07.00.

Vad mer kan jag skriva, det är liksom torrt i huvudet. Mycket som händer just nu, mycket bra och dåligt. Jag försöker fokusera på det bra för det dåliga är alldeles för meningslöst att lägga tid på.

Blir en dusch och massa plugg nu, puss.

22 dagar kvar.

"Mardrömmar" hit och dit, förvirring.
Sömn, 10 timmar. Inte normalt. Avslagen väckarklocka, vakna på känsla.

Ångest, 18 innebär väl i praktiken att man är vuxen? Dags att styra upp saker och inte leva på kanten till det dumma hela tiden. Inget mer testande av gränser heller. Skärpning och koncentration.
Kommer nog inte lyckas för jag kommer alltid vara ett barn till sinnet, bus, äventyr, svammel, allt sådant är saker jag aldrig kommer kunna släppa.

Nu ska jag bege mig mot en film, mys.

Pusskyss

Allting blev sämre

Att reda ut ut och in. Att trassla isär dem och komma till en slutsats. Lägga den på översta hyllan, långt in i mörkret. Låta det försvinna under ett skyddande täcke av damm. Glömma.

Ibland förundras jag över människans psyke, alla tankar. Var kommer alla dessa ifrån? Och om de nu är så många så varför tänker man inte alltid före man handlar? Ibland bara försvinner alla tankar och förståndet.
Man kan inte leva i det förgångna, det är bara att fortsätta jobba på, att se framåt och ibland återblicka för att försöka lära sig något.

Radera, sudda, blicka framåt.

Svammel

Haha jaaajomen skägg var ordet!

Tunga ögonlock, slut i huvudet, slut öht. Tagga om, tagga upp, träning ikväll!


Louise, vår lilla apa! <3


"Jag tycker inte om namnet Minna, det låter konstigt"

Söndagsångest.

Vilken jävla helg alltså.
Jag hatar låten "Rider omkring", vill aldrig mer höra den. Dansen är jag spyless på också.

Jag älskar mina vänner!


Kärleken väntar!

Säger bara en sak, såna här dagar är det tur att man inte har pojkvän.

Everybody say fuck the club!

Just kommit hem från Kalix, nu ska jag duscha, tagga, fixa, trixa, tagga, käka, måla, tagga sen blir det in till stan, handla, tagga, ut!

Puss?
Fuck the DJ!

Har ni nå...

SKÄGG?!
Sa någon skägg?

Ikväll/eftermiddag bär det av till Kalix, med en Mås. Vi skall ha det trevligt, äta gott och basta såsom jag tolkat planeringen.
Imorgon blir det lite festligheter med massa brudar, sedan ser vi väl var vindarna för oss.
På söndag talades det om bowling? Blir i varje fall att plugga på kvällen.

Imorgon är det tatueringsdag, 10 stycken blir av!

JADÅ

Jodå, nog kom jag ihåg bhn imorse, fint satt det! Haha.
Nu ska jag skriva klart det sista på idrottsarbetet sen ska jag slänga mig i säng!

Pusspussklapp

Farrran

Blir att luncha med det mest makabra sällskapet i Boden nu snart.
Ja, skägg?

Nu mojskojs puwsss

Så gör vi!

Haha dagens pinsamma eller grymma kan jag ju passa på att avslöja! Jo det var nämligen så att jag glömde att ta på mig bh imorse. Insåg denna katastrof då jag sitter nyvaken på min första lektion. Något kändes inte riktigt rätt för att vara i skolan, då märkte jag vad jag glömt. Min kära BH! Dock inga smärre problem, gick in till stan på lunchen och köpte mig en ny snygg svart bh från h&m, toppades med att jag fick 10% på den, underbara underklädesvärld!

Får se om jag begår samma misstag någon fler gång? Förhoppningsvis inte, det kan bli så dyrt...

I won't say no!

I helgen smäller det?

Ja, eftersom jag och Jennifer numera är besatt av Kungarna av Tylösand så får vi se hur knäppa vi är i helgen. Haha nä skämt åsido men mer utelämnar jag inte, spritpennan ska inhandlas och här ska det ritas och klottras! FINT.

Två länkar och vi är dääääär!

Nattuggla

Jag gillar ugglor, de är obehagliga, ståtliga, vackra.

Gött, fin kväll.
Nu ska jag sova, upp på några timmar och kriga sig genom en lång skoldag återigen.

Kyss

Inatt jag drömde:

Hade två störda drömmar inatt.
Den ena började med att jag var hos Linnea, sen var en liten läskig flicka där, svart hår, obehaglig längd och närvaro. Man fick inte titta henne i ögonen så jag såg bara skymtar av henne. Sen då jag skulle gå upp på Linneas övervåning hade hon öppnat en dörr lite på glänt så stod hon i dörröppningen och stirrade på en och man var tvungen att gå förbi där. Sen stod hon vid trappens ände och tittade på en då man gick upp. Så jävla creepy. Drömmen slutade med att jag kastade glas mot henne och hon förbannade mig. Usch.

Sen den andra drömmen var sååå underbar så jag i princip tuppade av. Vi hade nämligen köpt en ny villa. Det var knappt en villa det var vääärldens maffigaste hus. Dussintal med sovrum, min lillasyster hade tre. Jag orkade inte ens kolla igenom alla rum från början och det var HUR lyxigt som helst! Sen upptäcker jag att vi har två gigantiska pooler, en inomhus och en utomhus och det är massa härliga människor där, jag och mås studsar upp och ner och är alldeles exalterade. Typ 10 olika badrum, sen speciella rum där det fanns mer duschar och ställen där pappa kunde hänga upp sina forspaddelkläder på tork. Nä helt sjuk dröm, där ville jag bo kan jag säga!

Nu duschen sen ska jag och lira en sväng med golf!

Puss

Underbaraste, finaste, snällaste päron!

Snälla raraste föräldrar, om ni verkligen älskar mig - eran förstfödda för att tilläga, så köp då denna till mig i 18års present, en liten sista grej för att påminna mig om min barndom, bekymmerslös och go i en underbar sparkdräkt.

Köp mig en onepiece, köp mig denna... Jag lovar då att älska er tillbaka föralltid!!

www.onepiece.se - 1481 kronor!

En medium, puss på er, nu vet ni!Dumdumdumdum

Hur hårt kan man ångra sina misstag, sina snedsteg? Mår illa, har kväljningar och ångest. Vill bara dra ett skynke över huvudet. Piss fy fan.


Kom tillbaka,
ge mig en puss på pannan som du brukade och säg att allt blir bra.

Ta bort alla mina misstag, sudda ut dem, lugna mig.
All these autumn leaves are yours tonight.

Mumma

Avslagen cola, två undanstökade prov, en underbar säng, god middag. Nä detta är första bra måndagen på länge.
Senare ikväll ska jag ta tag i det sista i idrottsarbetet. En lektion imorgon, golf. Fan vad fint. Livet är fint ibland.


Puss!

Hallå-Hej!

Vinst 6-0!
Nu ska jag käka pizza och må gött. Har massa plugg kvar som kommer bli lidande känner jag... Har två prov på måndag och jag hatar mina feta böcker som bara gör det jobbigt.

Puss ha en bra lördagkväll!


 

 

snyggsyster

 


Another machine that won't stop.

För det första innan jag hoppar till kojjs så vill jag bara påpeka att min vän skrämmer mig väldigt mycket. Hon har så hårda fysiska ord. Eller hot om fysiska påhopp där hon nämner att hon ska "slå ihjäl mig"... Bäst att lyda henne för det mesta, man vill ju inte göra illa sig.

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite, mysa och se galen ut. Sådär normalt. Kyssklapp.


Idolidolidol


Shift shoes?

Just kommit hem från stan, har handlat mat osv. Innan dess hade jag världens ögonblick (impulserna som kommer upp i mitt huvud som vanligt), fick Matilda att ta på sig en mockajacka över bara sina underkläder, ja haha kan låta knäppt men hud är så otroligt vackert! Ni som tycker annat är dum i huvudet, tyvär.

Så vi fotade henne och sen blev det lite svammelbilder, får se dyker säkert upp någon bild här. Satan så snygg syster jag har alltså! Fy bubblan!

 

 

 

Från lagfesten då vi skulle framföra en låt med vissa ord, grymt kul!

 


Woohpwoohp!Tack käraaa Mååås, jag stal den!

I gave you these scars.

Ett prov bortgjort! Gick helt ok. Nu kommer kvällen spenderas med min samhällsbok och min alldeles utnötta historia bok. Fin fredag, fin motivation. Bra musik, mysig stämning, städat rum. Ordning och reda, lite ordning och reda i mitt liv, i mitt rum, mellan de där svarta väggarna pyntade med gamla minnen som ger mig tröst och ro.

På lördag verkar det bli lite speltid för mig också!
IBK Boden - Ankarsvik BK
14.30 Boden Arena

I'm not a human if you say I'm not.

En rad eller två

Har jag nämnt hur mycket jag älskar torsdagar? Sådär så man blir alldes avslappnad och lycklig i huvudet.
Idag ska jag träna och plugga. Prov imorgon sen tar jag helg.
Punkt slut.

I saw the mirror staring back at me and it told me I'm a selfmachine.

Åh blir helt pirrig i kroppen så underbar vacker röst, vill bara försvinna in i min egna trans. Försvinna in bland alla de där fluffiga, omöjliga, diffusa miljöerna. Förlora mitt förstånd och bara sväva omkring, obrydd, ovetandes, avslappnad. Lycklig.

Nu ska jag hoppa i duschen sen är det bara att ta fram svenska boken och förlora sig lite i litteraturhistorien, fascinerande som det är.


I luften.

Har börjat titta på halloweenoutfits, har nog valt vilken jag vill köra på. Annars är jag rätt sugen på många. Finns ju hur många roliga som helst! Men dock vet jag inte vilken som är fyndigast.. Man vill ju inte gå utklädd som någon annan!

Usch för skola just nu, för mycket bollar i luften.

Dåligt

Skitskitskitskitskit.

Har en inlämning (inte gjord) och ett prov idag. Träning idag och imorgon. Prov på fredag. Full helg. Mardrömmar.

Nu måste jag anstränga mig ligger efter i Virtuella miljöer. Rumpa.

Surkärring

Ska strax leta upp baseballträet vi har i källaren, sen ska jag in mot stan för att knocka tanten lätt i huvudet.

Nä men blir så less, nu sket sig den mest centrala lokalen för vår 18års dag. Den var tydligen "inte till för sådana ändamål". NÄHÄ MEN BRA ATT NI TAR IN MASSA LÄSKIGA SEKTMEDLEMMAR DIT DÅ, BRA ÄNDAMÅL. Surkärring.

Nu ska jag duscha sen ska jag plugga matte d, har ett äckligt prov imorgon och sen imorgon eftermiddag är det bara att börja plugga inför nästa prov som är på fredag. Fint med skola.
Dock det bra just nu är: Min nya klänning (som är alldeles för kort men ändåå), mina nya jeans, min nya jacka och min hy som blir bättre och bättre mot min födelsedag!

ballerina...Ja inte fan är det konstigt?

Idag är en hemsk dag. Det känns bara sådär vidrigt dåligt.

Ser innebandu på tv, lite bättre utöver allt annat idag.
Imorgon ska jag plugga som en tok, nämen oj vad säger jag, jag ska plugga som en tok hela veckan. Dessutom måste jag börja söka någon medicin eller något, sover överdrivet mycket under mina "vakna" timmar. Yodå, mina närmaste vänner vet nog allt, går knappt att nå mig efter skoltid. Ligger och sover konstant. Tror min vanligaste hälsningsfras i telefon är (SLITET) - "Hallåå?...." vänner - "Vad gör du? Sover du?" jag - "aah..."

Prov, onsdag, fredag, nästa måndag x2, inlämning denna och nästa onsdag.Något som gör mig glad.


"Hur i helvete kan du vara 174 cm?!"

Snodde musik av en kille jag inte känner, han hade en gryyym playlist. Bra musiksmak gillas!
Får ont ända in i revbenen så sköön musik, åh! Jag har haft sån jäkla torka, inte orkat leta upp fräsch/skön musik och sen att bara kunna tatta sådär på en söndag, hur underbart är inte det. Låt detta vara lagligt för alltid!

Mamma kom hem från USA idag, så hade hon med sig lite presenter. Det roligaste var nog då hon hade köpt mig ett nattlinne från VS och Matilda flänger ur sig "Äh hon har ju inte ens någon pojkvän!", vilken söt smalbensspark! Skrattade åt henne, någon gång kommer väl hon också kanske inse att allt inte handlar om pojkar i ett! Hehe.

S som i söndagar suger

Mamma kommer hem snart så plockar undan och dammsuger och har mig. Kvällen igår var väl, kanske lite knäpp/galen/rolig, en blandning av allt möjligt faktiskt, fast bara åt det positiva! Träffade härliga människor och jag och Soffa verkade aldrig sluta dansa.

Nu ska jag dansa vidare i min städtransdans, ni får ha en skön söndag!

KYSS

ett nattis

Men puss på stjärten så vi dansat! Jag och mitt mongo!
I made it!

Blev en lång natt, vet inte hur länge jag blev vaken och var igång. Till 5 kanske?
Nu ska jag byta om och börja fixa mig sedan drar vi in till staden vid 8, umgås med några fina brudar och fira? Sen får vi se var våra galna huvuden styr oss, tydligen skulle vi göra något helt knäppt. Vi får se!

Puss ha en go kväll!

Buh

Hihi en sväng!

Maui

Skämtfotot blev rätt bra, trots att det var sista minuten i princip. Blev alldeles rörd över hur många som deltog och fullt ut dessutom! Fina pojkar och flickor!

Blir en sväng förbi Linnea för att kolla ang kläder till ikväll och sen blir det hem för att duscha och fixa iordning.
Klockan 18.00 ska jag möta upp min "familj" i stan för att göra oss klara tillsammans.


RSS 2.0