Tomorrow is the day!

Imorgon kommer min älskade familj hit och jag kan inte riktigt fatta det... Min syster och far har jag dessutom inte sett på 11 jäkla månader.. Så himla spännande!

Jag ligger nu i sängen och varvar ner, lyssnar på min lugna lista som alltid lockar fram dom där djupare tankarna på livet och alla val man har framför sig.
Jag ska till Italien innan jag kommer hem vilket innebär att jag fortfarande har tid kvar på resande fot men varje gång jag tänker på att jag måste lämna detta land så slås jag av panik och ångest, tårar som strömmar upp och hotar att trycka ut. Kan knappt fatta att det är såhär starkt jag känner inför det här landet och dessa människor. Finns inga trevligare människor, i princip alla har alltid ett leende på läpparna och alla kan prata med alla. Detta är mitt hem, här hör jag hemma. Tredje gången är inte gillt, jag ska återvända igen, det är ett som är säkert.
Särskilt nu när jag skaffat lite vänner här, då måste man träffa dem igen.

Jag är en kluven liten tjej, hela världen framför mig men jag kan inte välja var jag ska styra mina steg.


Nä nu ska jag se julkalendern och hoppas på ett nattsamtal innan jag sluter ögonen, imorgon är en stor dag!

"Don't wake me up."


I'm back!

Noosa inlägget blev väldigt sent insåg jag men postade iväg det för att det redan var där och var kvar.

Jag har nu kommit hem till Sydney och det känns så otroligt skönt. Dock har de här 6 veckorna varit de bästa i mitt liv och jag har lärt mig så otroligt mycket på så kort tid.
Påväg hem så hade jag lite för mycket packning (4 väskor = 35 kilo), slutade med att jag hade på mig två par jeans, två linnen, en kofta, en skjorta och en jeansjacka. Graderna låg på 35 grader typ och JA det rann svett. Att sen bära på alla väskor då ingen hade hjul är bland det värsta jag varit med om, plus att det var trackworks så jag tog sammanlagt, 2 tåg och 2 bussar för att ta mig hem. Usch. Men nu känns allt toppen igen!

Det som känns mest surt med den avslutade resan är att sista veckan träffade jag ett så himla härligt gäng som jag kunnat umgås med konstant känns det som, de hade likadan humor och var så otroligt trevliga och framåt och bjöd med mig och Jennifer hela tiden.
Jag kommer även att sakna att bo med Jen då vi haft så sjukt mycket upplevelser ihop och våra kvällar då vi legat och kollat på julkalendern på hennes telefon eller då vi varit ute och gått, läst böcker, badat, svamlat, skrattat.

Världens bästa resa var det och jag hoppas jag hinner träffa mina nyvunna vänner innan jag åker till Italien.


Har suttit och pratat en hel del med Ali om resan och insåg hur mycket jag saknar Frida också! Måste ses till veckan innan jag far till Bathurst med min familj som kommer på tisdagsmorgon!!!!


Noosa Heads

Noosa är otroligt vackert!
Bodde på camping igår och idag har vi mest sovit på stranden och dött av värmeböljan. Fick iväg några vykort och köpte sen de två resterande böckerna i hunger Games trilogin.

Ikväll kanske vi blir kvar eller så far vi vidare mot hervey bay, inga planer alls. Fraser står sen på listan!

Nä nu måste vi rusa vidare och pricka av att hitta produkter för Jen's hår!

Saknar er alla där hemma!!


RSS 2.0