I'm back!

Noosa inlägget blev väldigt sent insåg jag men postade iväg det för att det redan var där och var kvar.

Jag har nu kommit hem till Sydney och det känns så otroligt skönt. Dock har de här 6 veckorna varit de bästa i mitt liv och jag har lärt mig så otroligt mycket på så kort tid.
Påväg hem så hade jag lite för mycket packning (4 väskor = 35 kilo), slutade med att jag hade på mig två par jeans, två linnen, en kofta, en skjorta och en jeansjacka. Graderna låg på 35 grader typ och JA det rann svett. Att sen bära på alla väskor då ingen hade hjul är bland det värsta jag varit med om, plus att det var trackworks så jag tog sammanlagt, 2 tåg och 2 bussar för att ta mig hem. Usch. Men nu känns allt toppen igen!

Det som känns mest surt med den avslutade resan är att sista veckan träffade jag ett så himla härligt gäng som jag kunnat umgås med konstant känns det som, de hade likadan humor och var så otroligt trevliga och framåt och bjöd med mig och Jennifer hela tiden.
Jag kommer även att sakna att bo med Jen då vi haft så sjukt mycket upplevelser ihop och våra kvällar då vi legat och kollat på julkalendern på hennes telefon eller då vi varit ute och gått, läst böcker, badat, svamlat, skrattat.

Världens bästa resa var det och jag hoppas jag hinner träffa mina nyvunna vänner innan jag åker till Italien.


Har suttit och pratat en hel del med Ali om resan och insåg hur mycket jag saknar Frida också! Måste ses till veckan innan jag far till Bathurst med min familj som kommer på tisdagsmorgon!!!!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0