Några nätter i Chapel Hill, Brisbane!

Har fått spendera de senaste tre nätterna i en Queen size bed med otroligt sköna kuddar och även fått hemlagade middagar samt en BBQ med härliga människor och många skratt. Det var nog en av resans bästa grejjer, att få sitta med en stor familj med vänner och äta grillat och dricka gott vin. Jag blir rätt sentimental tror jag, att få vara kring vänner till min familj som tar in en i sitt hem och tar hand om en. Judy o Steve, med Zac och sen att även få träffa Michael o Elka. Helt jävla underbart! Det roliga är att jag känner igen dem som att det var igår jag såg dem.

I fredags var vi på XXXX Brewery och gick på en tour, väldigt intressant och efteråt fick man fyra gratis öl av valfri sort. Vi slog oss ner och beställde in lite käk. Två Aussie killar som gått samma tour frågade om de fick slå sig ner och visst fick dom det. Så där satt vi i kanske lite över en timme och snackade om alt möjligt och drack öl, hur trevligt som helst var det. Jag har insett hur mycket jag gillar såna människor som vara kommer fram och vill umgås. Markus dök upp på vår camping i Byron helt oväntat och ville hänga en morgon efter vi varit ut kvällen innan och det uppskattade jag som fan. Gillar helt enkelt såna människor, dom är mest framåt och utåtriktade.

I torsdags släppte vi av Frida på flyget till Sydney och sedan for vi hem igen en sväng och åt frukost framför tvn (LYX!!!) sen tog vi city caten runt hela ån i stan och sedan for vi till south bank och käkade lunch och sedan tog vi en kaffe medan vi dinglade benen i vattnet.

I fredags blev det även en liten utgång med Zac och hans flickvän Peta. Vi for in till the valley på förkrök hos hans vän som är dj. Hans pappa äger en byggnad så han hade som ett eget ställe som var lite likt en klubb med dj bås, rökmaskin och klubblampor.
Sen for vi till en klubb som heter Oh Hello! Väldigt bra ställe, fint och med bra musik men jag och Jen tog en tidig kväll för att ladda om inför lördagen då vi skulle ut.

Utgången var kul, drack rätt mycket alkohol vilket alltid slutar med att jag dansar till mina fötter blöder...
Idag for vi till Judys mamma och åt lunch där sen for vi upp på ett berg och kollade utsikten mot stradbroke Island, dit vi ska försöka ta oss imorgon på morgonen/förmiddagen.


Brisbane!

Nu är vi på SB i Brisbane och snyltar wifi. Frida har bokat sin flygbiljett hem till Sydney imorgon. Så vi ska upp tidigt och skjutsa dit henne för att sedan fortsätta vår visit här i Brisbane.

Har tagit kontakt med Judy och Steve så vi ska sova hos dem inatt - i en SÄNG!!! Lyckan är total alltså.
Man lever så ofint alltså, letar konstant eluttag eller rinnande vatten. Man lär sig uppskatta alla de små ting!

Igår var vi på wet N wild vilket var sjukt kul, det behövdes, det är så sjukt varmt här.
I måndags var vi på dreamworld och ni som sett min fb har nog sett bilden som gjort resan, Frida som blottar sig i 160 km/h samtidigt som gravitationen jävlas med hennes ansikte, kan vara det roligaste någonsin! Självklart var vi tvungna att köpa bilden också haha.


Saknar min familj för övrigt och ser framemot att få träffa dem snart!!
3 veckor kvar av denna trip och det ska bli så jäkla kul, så sjukt skönt att kunna bestämma var man vill fara och när, inga krav och för det mesta kan man gå klädd hur man vill - yiey haha!


Dags att gå men uppdate kommer väl så småningom igen.


Surfers paradise

Befinner oss nu i surfers paradise och sitter på starbucks med en frappucino i handen. Det är så äckligt varmt här så man står knappt ut. Till veckan ska vi till dream world och wet N wild. Sen står Brisbane på listan.

Blev en utgång på egen hand igår, träffade ett gäng på en liten seven eleven då jag och Jen var påväg hem så jag passade på att haka på dem istället, visade sig att människorna var rätt top class, ena hade just blivit chef och killen som hade hemmafesten hade ett grymt snyggt hus och världens jävla BBQ på bakgården. Blev en skön hemmafest på kanske 7-8 pers så blev mycket snack och skratt. Åkte sen taxi till campingen och dog i campervanen i värmen, plågsamt!

Vi får se om vi går ut på en pub ikväll bara, ungdomarna går på lov så det är sjukt mycket yngre människor här nu...Resande fot

Hej hallå alla där hemma!

Är på donken så passar på att sno deras wifi lite så jag kan uppdatera er om resan so far.

Ja alltså hittills har det hänt så otroligt mycket och vi har träffat många härliga människor som sätter stora leenden på ens läppar.
Just nu befinner vi oss i coolangatta och är på vår väg upp mot surfers paradise.
Vi har hittills, kört otroligt mycket bil, haft krig med äckliga kryp som flyger in i vanen under nätterna, eftermiddagsgarvat så man grinar, simmat med delfiner, festat 3 nätter i rad under min födelsedag samt festat titt som tätt beroende på humör och ställe, besökt en hippieby där det första dom gjorde var att springa fram till oss och fråga vad för droger vi ville köpa (oroa dig inte mamma, det är en turistattraktion), badat i groteska vågor, sett fantastiska utsikter, lärt känna varandra så bra att vi ibland har dålig fantasi på vad mer man kan säga utan att upprepa sig, sett natten gå över till dag sittandes på en strand, haft världens bästa födelsedag, haft familjelängtan, gått ut på skywalks, blivit bättre på att köra bil, trängts som tokar i vår säng - vi skedar alla tre. Helt kortfattat så är detta en sjukt händelserik resa och jag vet som inte ens vad jag ska skriva ner för det finns så otroligt mycket att säga. Jag får dessutom resa med det bästa resesällskapet möjligt, vi alla tillför en viktig del till gruppen och jag älskar de där stunderna då vi alla skriker av skratt och tårarna sprutar. Jag hade inte velat vara någon annanstans i världen just nu.

5 veckor kvar nu och det ska bli så jävla sjukt! GAH jag är så glad att jag valde att göra denna resa!!! ALLA borde göra något som detta!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/405281/images/2012/pic_50a30aaf9606ee20d8974c39.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/405281/images/2012/pic_50a30ae49606ee20bc49c8ba.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/405281/images/2012/pic_50a30afb9606ee20b5194825.jpg" class="image">


RSS 2.0