Några nätter i Chapel Hill, Brisbane!

Har fått spendera de senaste tre nätterna i en Queen size bed med otroligt sköna kuddar och även fått hemlagade middagar samt en BBQ med härliga människor och många skratt. Det var nog en av resans bästa grejjer, att få sitta med en stor familj med vänner och äta grillat och dricka gott vin. Jag blir rätt sentimental tror jag, att få vara kring vänner till min familj som tar in en i sitt hem och tar hand om en. Judy o Steve, med Zac och sen att även få träffa Michael o Elka. Helt jävla underbart! Det roliga är att jag känner igen dem som att det var igår jag såg dem.

I fredags var vi på XXXX Brewery och gick på en tour, väldigt intressant och efteråt fick man fyra gratis öl av valfri sort. Vi slog oss ner och beställde in lite käk. Två Aussie killar som gått samma tour frågade om de fick slå sig ner och visst fick dom det. Så där satt vi i kanske lite över en timme och snackade om alt möjligt och drack öl, hur trevligt som helst var det. Jag har insett hur mycket jag gillar såna människor som vara kommer fram och vill umgås. Markus dök upp på vår camping i Byron helt oväntat och ville hänga en morgon efter vi varit ut kvällen innan och det uppskattade jag som fan. Gillar helt enkelt såna människor, dom är mest framåt och utåtriktade.

I torsdags släppte vi av Frida på flyget till Sydney och sedan for vi hem igen en sväng och åt frukost framför tvn (LYX!!!) sen tog vi city caten runt hela ån i stan och sedan for vi till south bank och käkade lunch och sedan tog vi en kaffe medan vi dinglade benen i vattnet.

I fredags blev det även en liten utgång med Zac och hans flickvän Peta. Vi for in till the valley på förkrök hos hans vän som är dj. Hans pappa äger en byggnad så han hade som ett eget ställe som var lite likt en klubb med dj bås, rökmaskin och klubblampor.
Sen for vi till en klubb som heter Oh Hello! Väldigt bra ställe, fint och med bra musik men jag och Jen tog en tidig kväll för att ladda om inför lördagen då vi skulle ut.

Utgången var kul, drack rätt mycket alkohol vilket alltid slutar med att jag dansar till mina fötter blöder...
Idag for vi till Judys mamma och åt lunch där sen for vi upp på ett berg och kollade utsikten mot stradbroke Island, dit vi ska försöka ta oss imorgon på morgonen/förmiddagen.


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0