Känsla

Jag har mått kasst hela dagen. Bara legat hemma och önskat att jag var hemma i Sverige hos min familj med mina vovvar. Funkade bra att vara här med dock, enda som var jobbigt var att termometern mätte 32 grader och det var så jobbigt att gå ut ur huset då jag skulle hämta pojkarna och mådde som jag mådde.
Fick senare kramp i bröstkorgen så kroppen min är inte alls på sitt bästa humör. Jo på tal om klagomål och negativa saker så har jag även fått en snyt-finne, alltså en finne under näsan för att jag snutit mig så mycket på sistone. Åh så jag älskar min hy för tillfället, nä fy bubblan. Om någon har bra tips så dela med er gärna!

Det enda fina med dagen var att Torsten märkte en stund att jag höll på att tappa förståndet då jag mådde som jag mådde och han inte gjorde som han blev tillsagd på en gång. Då ställde han sig bredvid mig och bad mig titta på honom. Jag sneglar ner och ser att han gör slängkyssar åt mig och sen lägger han armarna runt min midja och kramar mig. Världens bästa barn.

Vill ut och surfa konstant.. Får se om jag tar mig iväg på torsdag, skulle vara underbart!
Imorgon ska jag jobba i Roseville så nu satsar jag på 9-10h sömn så jag ska orka. Bra och välbehövliga pengar!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0