Rise n shine

Vackert väder ute. Ligger i min varma säng och kikar ut mellan persiennerna. Jag kom hem kring halv tre imorse från Lyndall. Jag satt barnvakt i ungefär 7 timmar, barnen är så otroligt fina och snälla. Lilla Elsa brukar tydligen gråta innan hon sover men varje gång jag lagt henne så har hon varit knäpptyst, snälla unge!

Eftersom jag inte köpt kläder på evigheter så unnade jag mig en klänning på rea igår. Den kostade ungefär 350 svenska kronor.
Första gången jag såg den hatade jag den lite, men när jag igår testade den så ändrade jag uppfattning. Den såg bättre ut på och var annorlunda, vilket jag gillar!
Så ikväll styr vi utgång och denna gång ska jag och Frida gå ut med en annan svensk tjej! Så vi ska förkröka där och käka och sen ta en tidig utgång i the rocks. Vi kommer förmodligen förflytta oss i stan under kvällen.

Jag kan tänka mig att folk misstycker mitt festande. Så jag vill förklara mig. Jag vet att mamma hatar det också.
Det liv jag lever här är helt fantastiskt och att gå ut och festa har en helt annan betydelse. Då man är ute får man träffa så otroligt många nya människor och det är även så vi slappnar av på helgerna. Jag tar hand om barn varenda dag samt extrajobbar med olika skitjobb ungefär varje dag, enbart för att dra in extra slantar. Så helgen vill jag gärna bara släppa allt och ha kul.
Dessutom vill jag göra bort denna "festperiod" då jag är här, eftersom de bästa festerna jag varit med om bjuds på här.
I'm a party animal, you should try it too.Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0