Surf, succé?

Just i detta nu är jag alldeles bubblig av lycka. Kan praktiskt taget inte sluta le. Har en så enorm adrenalinkick sen tidigare idag. Har spenderat hela förmiddagen åt att surfa och gå igenom vågor, hur de funkar och hur man ska arbeta med ripen.
Har dessutom fått en övning som hemläxa, how to pop up, alltså hur jag ska hoppa upp i stående position. 50 såna per dag för att få in känslan, var vad Shaun rekommenderade.

Efter surfandet tog vi en kaffe och diskuterade vågorna och olika surfställen.
Avslutade tripen med att kolla in lite olika stränder och vilka som var nybörjarvänliga och var.

I början av dagen gick set segt som fan att ta sig upp på vågorna och jag kände hur jag skämdes över mig själv. Efter en stund så la Shaun upp sin bräda på land och gav mig små knuffar för att komma igång och då jävlar sprack det, efter ett tag gick han upp och jag fortsatte lattja i vattnet och pröva olika vågor. Började även svänga ganska mycket på en gång då jag fått in känslan för vågorna och han sa att det brukar ta en hel sommar att lära sig svänga så det kändes jävligt bra!
Hade så otroligt jävla kul och var så himla snällt av honom att ta sig tid att hjälpa mig.
Kanske blir en till sväng innan vi far iväg länga kusten, beroende på om han har tid eller inte.

Tänkte ta mig ut en sväng till fast på torsdag, om Jen vill följa med blir det roligare! Jag ska då öva på min shortboard, försöka stå upp åtminstone en gång. Dock är den mycket svårare att ta sig upp på än dessa longboards jag surfat på under dagen.

LYCKA, SÅ HÄR VILL JAG LEVA FÖRALLTID!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0