Hemma och välbehållen

Har kommit hem från Bathurst och det var verkligen hur kul och skönt som helst att få komma bort lite.
Vi gjorde christmas cake och pudding. Sammanlagt bakade vi i 19 timmar, helt stört. Men då gjorde vi även en bröllopstårta.

På torsdag spelade vi Trivia på lokala RSL klubben i Bathurst och jag kunde hjälpa med åtminstone en fråga! Dessutom vann vi så det var roligt! Kändes så äkta att få sitta ute på landet och bara spendera kvalitetstid med min extrafamilj.
På onsdagen så var jag med grabbarna på lokala badhuset och lekte monster och jagade och slängde runt dem i poolen.

Ätit gott har jag dessutom fått göra. Byggt med lego. Sprungit, vilket var det bästa av allt. Jag sprang i 40 minuter och kikade på alla farmdjur överallt och bara drog in den friska doften av landet.

Igår var vi inne i sydney och såg Rebecca o Fiona, de var så otroligt bra och jag är så glad att vi for!
Jag känner en av delägarna till klubben så jag blev inskriven med de andra brudarna på en gästlista och sparade då 40 dollar (280kr) på inträde.
Väl där inne går vi på toa och längs med väggarna hänger det skateboards med undersidan utåt och de är gjorde i spegelmaterial. Inne på toan så fick man pappershanddukar av en kvinna som gav ut dem åt alla som tvättat händerna. Lyx. Sen ser vi en kö och Frida ser att det är till att fixa håret och frågar vad det kostar - gratis. Såklart. Så vi sätter oss ner och får håret fixat vilket var perfekt då det spöregnat ute.
Då R&F uppträdde så kastades det ut foam glow sticks som blinkade i alla färger och alla i publiken fick i princip varsin så alla stod och vevade med dem.
Frida och Jennifer for hem tidigare och jag stannade kvar och hittade nya vänner. Avslutade kvällen med att sitta i ett vip bås med egen bartender med ett stort grabbgäng. Tack och bock.
Sen styrde vi kosan mot kingscross, jag och mina nyfunna killkompisar.

Galen kväll och kul var det! Lite trist att festa utan brudarna på slutet dock. Mina musketörer!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0