Livet är en enda stor gåta.

Varje dag funderar jag på vad jag egentligen vill göra av mitt liv. Helst vill jag ha alla pengar i världen så jag bara kunnat resa överallt och suga i mig breath taking experiences. Jag vill inte plugga, vara fast i studier i fyra hela år eller kanske mer. Inte just nu. Måste dock börja kolla efter vad det finns för någonstans måste jag börja och jag blir inte yngre.
Jag har en klump i halsen så fort jag tänker på att jag måste lämna Australien igen. Detta har alltid varit mitt stora mål i livet, att än en gång få bosätta mig här. I början var jag nervös om jag ens skulle uppleva det lika bra som då jag var liten och bodde här. Vilket såklart resulterade i att jag insåg att allt här är tillochmed bättre än vad jag kunde uppleva det för flera år sedan.


Idag har jag än en gång reparerat mina trasiga kläder, de flesta har gått sönder under våra galna festkvällar.
Fick även mejl från konsulatet att mitt körkort finns att hämta ut, så då ska jag passa på att fråga om vad jag behöver göra för att ta mig tillbaka hit relativt fort igen. Frida ska nog följa med också, hon är keen på att dra med mig, kul! Fattar inte att vi aldrig umgåtts förr, har så kul med Frida då vi umgås här!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0