Pappsie

Okej här kommer ett inlägg till pappa, eftersom du inte har fb så är det inte lika lätt att skriva till dig som det är att skriva till mamma.

Jag pratade med pappa rätt länge igår om allt jag inte hunnit berätta. Ska kolla upp hur det är med dykställen och utrustning här kring sydney så att vi kan dyka då dom kommer hit kring jul. Jag är dock inte hundra procent säker på hur det funkar men jag TROR man måste vara certifierad för att få hyra saker här.

Idag tar jag hand om fyra barn. Torsten hjälper mig att styra och ställa. Hittills är det bara han som fått ta och ge ut utskällningar. Han sköter det så bra så! Jag sa åt dem att gå ut och leka så de klättrar omkring ute i djungeln och leker krigare. Vilket ger mig lite lugn och ro inomhus. De andra två är nämligen rätt olydiga och busiga. Men iomed att jag skulle ta hand om alla så fick jag min lön för veckan igår. Jag ska bara jobba idag sen ska vi till Bathurst imorgon på morgonen. Längs vägen ska vi nog stanna i bergen och vandra lite. Så skönt att få komma bort med Ali och barnen. Vi ska till hennes föräldrar och baka christmas cake som man hänger upp i en tygpåse från taket. Som sedan tillagas vid jul, väldigt lång jäsningstid alltså.

Vi kommer hem på fredag och Frida har kollat upp att Rebecca och Fiona spelar på Marquee då. Så denna helg blir det nog utgång kring darling harbour då! Åh så taggad på att se dem! Får hoppas det finns biljetter, ska snacka med en av delägarna till klubben och se vad han säger.

Tack pappa för bilden och filmen på liten del av vår släkt, dom är så fina! Filmen var kul, typiskt morfar att svamla. Jag saknar er alla!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0