Värmande ord

Varje dag funderar jag hur jag kommer kunna lämna detta land? Det har alltid varit en del av mig och det växer sig starkare det band vi delar, för varje sekund.
Jag älskar Australien på ett sätt som är rätt svårt att beskriva för jag vet inte om det är såhär normalt att trivas såsom jag gör? Ska bli kul att komma hem då jag väl kommer hem men samtidigt så känns det inte som att jag någonsin kommer kunna kalla det hemma med samma innebörd som då jag säger att jag är hemma här.
Min kropp, min själ och mitt sinne - allt är kopplat till en slags ro som värmer en inifrån ut, jag går runt och flinar fånigt för mig själv. Suger i mig alla dofter konstant, känner extra noggrant hur temperaturen tar på min hud, låter solstrålarna blända mina ögon och värma mina axlar. Man är konstant älskad av omgivningen i detta land. Då det regnar kommer ännu mer dofter fram, de man inte får känna lika ofta, en söt doft som känns väldigt ren och lugnande.

Igår sa Ali att jag var som en del av familjen och det är första gången jag hör henne säga det. Jag blev så otroligt rörd, att höra det av henne betydde enormt mycket. Barnen säger det hela tiden, att jag är deras syster. Åh jag har världens bästa extra familj!


Nu ska jag mysa ner bredvid ynglingen som är extragosig idag, då vi läste kröp han upp bredvid mig och la sitt huvud på min axel. Gosunge!
På tal om barnen kan jag lika gärna säga en till sak jag verkligen blir varm i själen av - att se T skutta från bussen och koncentrera sig på hur han skuttar fram, för att sen titta upp och se mig, flinar stort och vinkar hetsigt med ena armen samtidigt som han tittar ner igen men behåller flinet på tills han kommer fram till en och säger hej. Världens goaste och mest väluppfostrade ungar!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0