Dra mig baklänges.

Vilken jävla upplevelse att ens få möjligheten att arbeta i alperna. Sedan är det ett plus att få jobba i en av de bästa restaurangerna i alperna. Rankad som en av de tio bästa restaurangerna i alperna av the daily telegraph, hur coolt är inte det?
Miljön i restaurangen är så otroligt härlig och alla är verkligen supertrevliga och hjälpsamma. Det är ett bra flyt och alla kunder vi hade in idag var då nöjda! Det är ju inte riktigt högsäsong ännu men ändå så lyckas det vara rätt bra fart i restaurangen.
 
Jag fann mig själv flinandes konstant, åt allt. Jag blir verkligen lycklig då man inser vad häftigt ens liv kan bli om man vågar chansa och ta de här erbjudandena man normalt inte brukar få. 
 
Tjejerna vi jobbar/bor med är väldigt trevliga de med och mån om att bjuda med varandra, vilket är skönt så man slipper känna sig "utanför". Men oftast då man är iväg och jobbar såhär brukar människorna runtomkring en vara lika nyfiken på livet och människorna som en själv.
 
Nu ska jag plugga lite fysik för att sedan slita på mig något fint för ikväll ska vi ut och käka middag hela gänget och som jag förstod det ta en eller två drinkar.
Imorgon ska vi åka ner till Chatillon för att ordna något med vårt personnummer (ja jag har ingen aning om varför riktigt men det har väl en bra anledning och jag kommer nog få reda på mer imorgon).
 
FAN vad häftigt detta är!!! Lyckorus! 

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0