Weekend

Helgen passerade fortare än jag hoppats på. I fredags gick vi ut och åt på killarnas pastaställe, de äter där varje fredag. Gott var det!
I lördags var vi på killarnas footy, kollade då Doyer lirade först och träffade även Eva och Bianca på läktaren så jag satte mig med dom och sen då Doyer spelat klart kom han och satte sig med oss så kollade vi då de andra killarna lirade.
Gillar verkligen att spendera tid där, trots att det är några timmar före under och efter så är det alltid kul!
Efteråt samlades alla högst uppe inomhus i byggnaden, delades ut priser för bästa spelare osv. Sen började de sina lekar involverande alkohol. Synd att jag var så trött och hungrig för vi drog efter bara en liten stund av allt som sedan skulle dra igång i bra tempo tydligen!
Vi for och köpte pizza samt cold rock glass, MUMS. Dog lite av lycka.

I söndags, igår så var vi och shoppade, jag, Doyer och Jamie for till Stockland och gick runt i affärerna och kikade. Sen for vi tillbaka och handlade på Willows för att sedan dra på picknick i en park här i närheten. Huuur bra som helst! Var flera tusen fladdermöss som höll på att vakna upp iomed att vi for dit på eftermiddagen, så de skrek och bråkade med varandra uppe i träden och sträckte ut sina vingar. Så häftiga djur, hade faktiskt velat ha en som husdjur!!

Efter det åkte vi hem och gjorde lasagne, eller killarna lagade mat och jag sov en stund.
Vi fick ett ryck sent på natten då alla gått och lagt sig att vi skulle äta ost och kex samt dricka mousserat vin haha, vinet var äckligt men resten var supergott! Bra nattidé vi fick!

Nu imorse, måndag så är jag, Richo och Jamie hemma så vi har städat hela huset. Ser superfint ut nu!
På en stund ska vi åka till Willows, vilket är ett shoppingcenter nära där dom bor, om jag inte redan sagt det. För att strosa i affärer och kanske pierca oss. Är så löjligt billigt här, pierca sig var som helst för enbart 160 kr ungefär... Tungan, naveln, öronen, näsan ja var som helst!

Hoppas sommaren håller i sig där hemma och bygger upp sig, kommer bli van vid värme här borta som är rätt intensiv så förväntar mig att inte behöva justera om mig sen!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0