Plugg.

Jag är nu klar med biologi 1 samt fysik1b2. Återstår att se om jag klarade båda kurserna. I fysiken presterade jag nämligen mycket sämre än vad jag borde ha gjort, jag var inte alls redo att göra det där sista slutprovet innan jag åkte hit till Italien. Jag insåg det när jag öppnade provet och min lärare insåg det då hon rättade det. Däremot måste jag säga att jag haft två fantastiska lärare på Lärcentrum i Boden och de har varit så otroligt bra och flexibla då det gäller min skolgång denna termin. De har ordnat så att studierna har passat mig samtidigt som de haft flera andra elever att tillmötesgå. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd, men samtidigt är jag också besviken att jag inte lyckats prestera bättre då jag haft så bra förutsättningar med just lärarna. Men man lär sig.

För första gången någonsin har jag faktiskt tyckt om fysik, visst blir jag frustrerad då det kommer motgångar och då det finns så sjukt många olika formler att klara av att hantera, jag har även brutit ihop och tvivlat på mig själv men med lite hjälp och en massa stöd från folk runtomkring mig så har jag lyckats ta mig igenom problemen.
 
Idag gjorde jag mitt sista prov inom biologi 1 och det var så skönt att kunna sitta i lägenheten och skriva i lugn och ro. Det var ett tajmat prov via internet och jag var klar med god marginal.
Jag stressade ner till byn imorse för att kunna köpa påfyllning av internet på en sticka då vårt wifi i lägenheten hade lagt av. 
 
Therese kom hem sen på eftermiddagen då hon jobbat klar och med sig har hon köpt glass, hur omtänksamt var inte det? Jag hade sagt några dagar tidigare att jag så gärna ville ha Häägen Dazs glass och vips så har hon gått och köpt det för att fira mitt bortgjorda prov. Vi åt tacos och rensade lite här hemma, för att sedan äta glass och se på Vänner. Det här har minst sagt varit den bästa dagen på länge och jag känner mig så utvilad för stunden.
Imorgon arbetar jag igen så det är bara att fokusera på det under dagen och sen när jag kommer hem ska jag slutföra det sista inom kursen fysik 2, vilket innebär 5 uppgifter kvar på mina inlämningar samt en uppsats om kosmologi.
Wish me luck! Godnatt.

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Besöker du denna blogg ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Skriv så att fingrarna värker!

Trackback
RSS 2.0