Amazing.

Ja, nu har det gått ett tag sedan jag uppdaterade här. Har funnits något att skriva varje dag men har inte haft någon ork alls att skriva av mig, har jämt varit saker som skett som varit mer intressanta.
Har insett hur mycket min kropp tål och hur pass hårt jag kan jobba. Har aldrig i hela mitt liv haft ett så ansträngande och samtidigt givande jobb, som jag har nu.
Människorna här är helt fantastiska och mina chefer är de bästa cheferna jag haft. Aldrig har jag haft så omtänksamma arbetsgivare. Igår till exempel, så körde Kalle med oss ner till Aosta för att bowla och äta på Mcdonalds, ja man saknar de konstigaste sakerna då man bor i en liten by i de fantastiska alperna. Vi hade iallafall väldigt kul och jag föråt mig nog på donken, blä.

Finns så mycket mer jag kunnat klämma in men idag är det min lediga dag och solen skiner samt att temperaturen har gått över i flera plus den senaste veckan. Jag ska nog ta på mig vårskidkläderna och åka upp till Chalet med Hanna för att kanske ta en bärs och bara njuta en stund. Sedan blir det slasksnöåkning och avrundning på Principe skulle jag tro.
 
Ansökte om ett turistvisum till Australien nyss dessutom, går allt som det ska hinner jag dit en sväng innan den svenska sommaren och Matildas student.
 

RSS 2.0